Ajankohtaista


Ilveksen kannanhoidollinen metsästys tuotti jälleen kerran tulosta sillä sekä eteläpuolinen että pohjoispuolinen lupa saatiin jo käytettyä.
Täällä Ahlaisissa ilves motitettiin sunnuntaina 9.1. Ahlaistentien ja kakkosryhmän kodan väliselle alueelle, ja sitkeän saalistuksen päätteeksi noin klo 15 Merimaan Marko pääsi päättämään kiven alle pakoon pyrkineen urosilveksen päivät. Loistavan työn teki myös Markon koira Remu, vaikka ilves yritti jälkikentän avulla eksyttää koiran ja koittipa myös hukuttaa ylittäessään pari kertaa Eteläjoen koskikohdasta.
Kiitokset kaikille jahdissa mukana olleille joista kuvasta puuttuvat Elorannan Tapsa ja kuvaaja Hyllisen Hati.Majavanmetsästäjille tiedoksi että pyyntilupia saatiin jälleen 16 kpl joista kaksi on  käytetty. Nyt tosin jahti on painunut talviunille mutta kevättä odotellessa. Lupahan jatkuu kaiken kaikkiaan sinne vapunaattoon 20.4. saakka.

Metsäkauriille on kesäkokouksessa päätetty 45 kauriin kiintiö, 15 per alue (Ylikylä, Alakylä, Kellahti). Yksi kauris per henkilö. Seuruejahdit asia erikseen. Jahtiin mennessä ilmoitettava yhteyshenkilölle, samoin jos saa saalista. Lisäksi on tehtävä lakisääteinen saalisilmoitus. Yhteyshenkilöitä ovat: Pajunen/Kellahti, Savunen/Ylikylä, M.Merimaa/Alakylä. Kevätpukkeja voi ampua mikäli kiintiössä on silloin vielä varaa. 

Seuran vieraskortteja myyvät Kimmo Laine, Tapio Pajunen, Mikko Jokinen, Aleksi Forsman ja Antti Narmio. Hinta 30€, perheenjäseneltä 15€. Vieras metsästää isännän kiintiöstä ja isännän kanssa. Pienpetojahtiin ei tarvita vieraskorttia.
Alisivut (1): Tapahtumakalenteri