Ajankohtaista


Hirvi- ja peurajahtiin ilmoittautumiset sihteerille 20.8. mennessä, 040 7575827
tai kimmo.laine@hankkija.fi

Maanvuokrakortistonhoitaja Erkki Lundgren on jäänyt ansaitulle "eläkkeelle" kortistonhoitajan virastaan, hoidettuaan sitä esimerkillisesti  20 vuoden ajan. Suuret kiitokset Erkille! Jatkossa maanvuokrakortistoa ja -asioita hoitaa Viitasen Jarmo.

Pienoiskiväärikilpailu kisattiin radalla 29.6.
Tulokset: Pekka Ahonkivi 120 p., Tapio Eloranta 136 p., Matti Virtanen 153 p., Helge Virta 155 p. ja Teuvo Pöysti 168 p.

Jäsenmaksujen ja toimintamaksujen laskutus!!!

Jäsen- ja toimintamaksujen laskutus on muuttunut. Seuramme käyttää Suomen Metsästäjäliiton keskitettyä jäsenlaskutusta, joten jäsenmaksulaskuissa näkyy saajana Suomen Metsästäjäliitto. Käyttäkää laskussa näkyvää viitenumeroa, ei vanhaa jäsennumeroa! Metsästäjäliitto tilittää maksut sitten seuran omalle tilille.
        Jos jostain syystä saatte kaksi laskua, niin maksakaa se lasku, jossa saajana on Suomen Metsästäjäliitto. Toisen laskun voi vaikka heittää saunan pesään. Lisätietoja antaa kortistonhoitaja Nikkanen 044 0483878.


2019 vuoden ampumaratojen harjoitus- ja kilpailukalenteri löytyy Ampumatoiminta-sivulta.

Riistakameroilla pystyy mahtavasti seurailemaan mitä kaikkia otuksia nurkissa ja ruokintapaikoilla liikkuu. Yhä useammin linssin eteen tupsahtaa ilves, kuten esimerkiksi tuossa yllä. Komeatäpläinen tupsukorva nautti Hyllisen Hatin tarjoilemasta haaska-ateriasta varsin pitkään - ja tuli vielä uudestaankin parin päivän päästä.

Majavajahdin suhteen aletaan lähestyä niin sanottua sesonkia eli huhtikuuta, kun pikkuhiljaa päästään jäistä eroon ja illatkin pitenevät. Seurailkaa Majavajahti-sivulta kuinka jahti etenee ja ilmoittakaa heti omasta saalistanne jos sellaisen onnistutte saamaan.

Talvikokous pidettiin majalla 17.2.2019. Paikalla oli kohtalaisesti jäsenistöä ja asiat saatiin käsiteltyä hyvässä hengessä. Vuoden hirvimieheksi valiittiin 3. ryhmästä Iitin Mikko. Hirviveturipalkinto suurimman hirven ampujalle meni Vesa Mikkolalle, hirven paino 209kg. Menestynein hirvikoira oli edellisvuoden tapaan Benzo, om. Eelis Kataja. "Puheenjohtajan torven" sai Aleksi Forsman.
    Toimintapalkintoja jaettiin myös. Riistanhoitopalkinnon sai Hermanni Willman, ampumatoiminnasta palkittiin Virtasen Matti, kenneltoiminnasta Kristian Wahlberg ja maanvuokraustoiminnasta Timo Savunen. Ahlaisten Metsästysseura onnittelee 50 vuotta viime vuonna täyttäneitä seuran jäseniä: Iitti Terho, Lehtinen Jari, Mononen Jari, Rusava Paavo, Sarmila Marko ja Stenfors Ilkka. Seuran viirit toimitetaan jälkikäteen.
    Seuran johtokuntaan valittiin uutena jäsenenä Jari Setälä sekä jo vanhoina jäseninä jatkamaan Aapo Elomaa ja Kimmo Laine. Muut johtokunnan jäsenet ovat Mikko Jokinen, Harri Hyllinen, Jari Nurmi, Mauri Viitanen, Vesa Mikkola, Tapio Pajunen sekä seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittu Aleksi Forsman.            Uusiksi varsinaisiksi jäseniksi valittiin Joni Virtanen (nuorisojäsen), Teemu Niemi, Tero Viinikka, Nikkanen Leevi (nuorisojäsen), Niina Etelätalo-Niemi ja Marko Erkkilä. Vuosijäseniksi valittiin Juhani Tommila ja Jouni Tiainen.
      
 

Alisivut (1): Tapahtumakalenteri