Ajankohtaista


Vaikka keskellä kesää eletäänkin niin uusi metsästyskausikin on jo yllättävän lähellä. Kyyhkyjahti avaa kauden 10. elokuuta joten kuukauden päästä pääsee jo jahtiin.
Kesän tähänastiset havainnot tuntuisivat kertovan siitä että ainakin hirvi- ja peurakannat olisivat varsin vahvat. Ja ovatpa nuo löytäneet myös nuolukivet kuten viereisistäkin kuvista voi huomata. Vasat eivät ole vielä isoja mutta kasvavat hurjaa vauhtia.
Myös kolareita on sattunut mutta ei hirvikolareita meidän seuramme alueilla - peurakolareita kylläkin. Tien päällä saa olla nyt hyvin valppaana kun reunustatkin ovat peitteisiä.

Kanu-loukkutalkoot
pidetään metsästysmajalla lauantaina heinäkuun 22. päivä alkaen noin klo 10.
Kesämenoja varmasti heinäkuisena lauantaina riittää mutta kaikki kynnelle kykenevät vaan paikalle! Ja hommia voi tietysti jatkaa vaikka vielä sunnuntainakin jos tarpeen. Kunhan vain saadaan lisää satimia supeille sillä niitä jaksaa riittää liiankin kanssa.

Kesäkokouksen päivämäärää ei ole vielä päätetty mutta vahva veikkaus on tuo sunnuntai 6.8. Vahvistetaan heti kun tiedetään, ja tuleehan se sitten lehteenkin.

Ahlaisten markkinat järjestetään tänä vuonna lauantaina 5.8. ja kuten on jo perinteeksi muodostunut niin seuramme on siellä edustettuna oman kojun kanssa. Edellisenä iltana eli perjantaina markkinapaikka rakennetaan eli (hyviä) talkoomiehiä tarvitaan tuolloin, ja jos on halukkaita niin toki myös lauantaina jututtamaan markkinavieraita ja osallistuttamaan kilpailuihin ja tehtäviin. Jotain uutta pitäisi taas niihinkin keksiä joten jos jotain etevää juolahtaa mieleen niin ilmoittakaa toki! Markkinatohinan jälkeen on sitten vuorossa teltan purku yms. joten talkooväkeä tarvitaan siihenkin.

Ensimmäinen ampumakoe meidän radallmme pidetään tuona samaisena päivänä, eli lauantaina 5.8. klo 12. Ilmoittautua voi tunnin verran alkamisajasta eteenpäin.

Rata on varattu naapuriseura Noormarkun Erämiehille 13.7., ja 27.7. klo 17.30 alkaen.  Ajat on valittu niin ettei meillä ole omaa ohjattua toimintaa niinä aikoina. Kannattaa huomioida jos on menossa vaikkapa kohdistamaan!Kesäkuussa pidettiin todella mielenkiintoinen piekkarikisa putoaviin tauluihin niin että alkukarsinnan jälkeen karsittiin pareittain väkeä eteenpäin finaaliin saakka. Kienokosken Markku voitti koko homman ollen niukasti Pöystin Teuvoa parempi. Ja olihan siellä 11 kilpailijan joukossa myös vanha mestari tiputtelemassa laikkoja kuten kuvasta näkyy.Alisivut (1): Tapahtumakalenteri